Game voor pc en digibord: Villa Eeckhoorn

Het spel Villa Eeckhoorn voor groep 7 en 8 heeft als thema ‘duurzaamheid’ en bestaat uit zes episodes. Elk episode heeft een eigen (deel)thema. Leerkrachten kunnen er voor kiezen om een episode klassikaal te starten om het vervolgens door de leerlingen op een eigen computer af te laten maken. Indien een leerkracht een klassencode heeft aangemaakt kunnen de resultaten van de leerlingen bekeken worden. Per thema is er extra lesstof geschreven die je op deze site kunt vinden. Het spel is geschikt voor pc en digibord. Villa Eeckhoorn

De eerste keer klikt de leerling op  ‘Ik ben hier voor het eerst!’. Na de uitzending ‘Nieuws in het kort’ verschijnt er een inschrijfformulier. Als ze dit hebben ingevuld en verzonden, kunnen ze aan de slag. De klassencode is niet verplicht, het spel kan ook individueel worden gespeeld. Leeftijd en e-mailadres mogen fake zijn, maar als het wachtwoord is vergeten is een geldig e-mailadres natuurlijk wel handig.

Villa Eeckhoorn vind je op Spelletjesplein en de komende weken ook op de voorpagina van de zoekmachine voor kinderen Meestersipke.nl. Heb je een Yurls-pagina, dan kun je het spel eenvoudig toevoegen aan je eigen pagina:

  • log in op Yurls en klik op ‘nieuwe box’
  • klik op ‘fun & games > meer fun & games’ in het linker menu
  • klik op Villa Eeckhoorn en bevestig

Trailer

 

Advertenties

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: